ERCI WEBINAR'LERİ DEVAM EDİYOR | DİJİTAL İKİZLER

Ekleme Tarihi 17.05.2024

VisionIT'in kurucusu Zekeriya Polat'ın konuşmacı olarak yer aldığı son webinar'in konusu demiryolu altyapı verileri için Dijital İkizler oldu.

ARUS'un da üye olduğu Avrupa Demiryolu Küme İnisiyatifi (ERCI) tarafından düzenlenen “Digital Twins for the Exchange of Railway Infrastructure Data” başlıklı webinar 15 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşti. Rail Forum üyesi Sheffield Üniversitesi İleri İmalat Araştırma Merkezi’nden Jonathan Eyre ve ARUS üyesi VisionIT'ten Zekeriya Polat'ın konuşmacı olarak katıldığı webinar'de dijital ikizlerin ne olduğu, karar verme yetenekleri ve organizasyonlarda sağladığı sonuçlar ile uygulama alanları ve iyi uygulamalar ele alındı.

Son üç yılda birçok projede Dijital İkizleri hayata geçiren VisionIT’in kurucusu Zekeriya Polat, bunun dönüştürücü etkisinden, özellikle de gerçek zamanlı analitiğin karar verme ve varlık yönetimi süreçlerinde sağladığı kolaylığı anlattığı sunumunda; dijital ikizlerin sağlık durumunun izlenmesinde, koşul bazlı bakımı (CBM) mümkün kılmada ve Döngüsel Ekonomi modellerini desteklemedeki uygulamalarından bahsederek Dijital İkizlerin nasıl inovasyonu teşvik ettiğini ve rekabet avantajı sağladığını vurguladı.

ERCI tarafından düzenlenen webinarlere YouTube üzerinden erişebilir, gelecek etkinliklerle ilgili bilgi almak için ERCI ve ARUS’u LinkedIn'den takip edebilirsiniz.