ARUS, MEKSİS FİRMASINI ZİYARET ETTİ

Ekleme Tarihi 20.08.2024

ARUS, 19.08.2024 tarihinde ASO 2.OSB'de ısıCihazları üreten MEKSİS Firmasını ziyaret ederek üretim hakkında bilgi aldı.                        MEKSİS A.Ş, 1981 yılında Ostim Sanayi Bölgesi’nde Elektrikli Sıcak Su ve Buhar Kazanları ve Modüler Su Depoları üretmek üzere 200 m² atölyede faaliyete başlamış daha sonra hızla büyüyerek önce Sincan’da 6000 m² fabrikaya ve ardından A.S.O. 2. Organize Sanayi Bölgesinde 13.000 m² kapalı modern fabrikasında Dünyanın En Teknolojik Üretim Makinaları ile üretimine devam etmektedir.

MEKSİS A.Ş, 43 yılı aşkın tecrübesiyle 60kW’dan 900 kW’a kadar ürettiği Elektrikli Sıcak Su ve Buhar Kazanları ve çağımızın ihtiyacı olan en modern su depolama tekniği Modüler Su Depoları konusunda yaptığı kaliteli imalatlarla gerek TÜRKİYE’de ve gerekse DÜNYA’da sektöründe en çok tercih edilen Lider bir kuruluş seviyesine yükselmiştir.

Ürettiği tüm ürünleri tamamen kendi mühendisleri ile tasarlayan MEKSİS, Türk Patent Enstitüsünden alınmış çok sayıda patent ve faydalı model belgelerine sahiptir. Türkiye ve Dünya’da 5000’in üzerinde SANAYİ TESİSİ’NDE, 25.000’in üzerinde de KONUT ve İŞYERLERİ’nde ürünleri başarı ile kullanılmakta olan MEKSİS, ayrıca tüm bu işletme ve konutlara SERVİS hizmetleri de sunmaktadır.

Kullanılan ileri Üretim Teknolojileri ve Teknikleri, Kaliteli Üretim ve Üretim sonrası hizmetlerinden dolayı, MEKSİS ürünlerini Türkiye dışında 28 farklı ülkeye ihraç ederek ülke ekonomisine de büyük katkı sağlamaktadır.

MEKSİS yönetimini gönülden tebrik eder, başarılarının artarak devamını dilerim.