ARUS BERLİNDE DÜZENLENEN INNOTRANS 2024 RAYLI SİSTEMLER FUARINA KATILDI

Ekleme Tarihi 1.10.2024

Raylı sistemler ve taşımacılık sektörünün en önemli aktörlerini bir araya getiren, "INNO TRANS 2024 Fuarı"na bu yıl, 64 Türk firmasıyla katılmanın gururunu yaşıyoruz. Innotrans 2024 fuarının ilk gününde Saksonya eyaleti raylı sistem firmaları ile tanışarak ilk görüşmelerimizi tamamladık. T.C. Ulaştırma ve Alt Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu, Bakan yardımcılarımız Sayın Osman Boyraz ve Enver İskurt, AYGM Genel Müdürümüz Sayın Dr. Yalçın Eyigün, TCDD Genel Müdürümüz Sayın Veysi Kurt, TCDD Taşımacılık Genel Müdürümüz Sayın Ufuk Yalçın, Türasaş Genel Müdürümüz Sayın Selim Koçbay ve beraberindeki heyet ile Türk Firmalarımızı tek tek ziyaret ettik.

Fuarın ikinci gününde heyet Türk firma gezilerine devam etti. ARUS, ERCI'nin düzenlediği Avrupa inovasyon törenine, Saksonya eyaleti ve Ditecfer kümelenmesi seremonilerine katıldı.

Ödül töreninde ödüle layık görülen firmalar;

  • Hitachi Rail's -"Autonomous Tram AI Technologies" -"ERCI Innovation Award 2024 for "Best Large Enterprise"-Italy
  • Cargo Beamer AG- Germany-“Best Small and Medium Enterprise” award.
  • Siemens Mobility- Germany-“Coup to Coeur” award.

 

Fuarın üçüncü gününde ise fuar dışında başka firmaların stantlarını, demiryolu araçlarını ve vagonlarını ziyaret ettik. Saksonya ve Ditecfer küme açılış törenlerine katıldık.

İlgili Görseller