POLONYADA YAPILAN TRAKO FUARINA KATILDIK

Added Date 24.09.2023

T.C. Ticaret Bakanlığı desteğiyle yürüttüğümüz 3. UR-GE projemiz kapsamında heyetimizle birlikte Polonya'nın Gdansk şehrinde yapılan Trako fuarında B2B etkinlikler düzenledik. Fuarda stant açan firmalarımızdan Aselsan, Kardemir, Erbakır, Mukan Rail, Ulusoy Raylı Sistemler, Akış Makina'yı ziyaret ettik. Çekya /ACRI ve ERCI kümelenmeleri ile B2B toplantısı düzenledik.

TRAKO Uluslararası Demiryolu Fuarı, 19-22 Eylül 2023 tarihleri arasında Polonya AMBEREXPO Gdańsk’ta gerçekleştirildi. TRAKO, Polonya’nın en büyük ve en prestijli demiryolu sektörü buluşması ve Avrupa’da kendi alanına en önemli ikinci etkinlik olarak sayılıyor. Fuar 2 yılda bir düzenleniyor.

Fuarın 15.  yıldönümünde Avusturya, Çekya, Finlandiya, Almanya, İspanya, Ukrayna ve Birleşik Krallık olmak üzere onlarca ülkeden 500’den fazla katılımcı yerini aldı. Ayrıca 40’tan fazla ülkeden 25.000’ten fazla ziyaretçi fuara ilgi gösterdi. 

ARUS; Bozankaya, Kardemir, ASAŞ, FMC, Yapı Merkez İDİS, Savronik, Albayrak Makina, ERA Elektronik, Alpin Kimya, Emreray, Kanca Dövme, ON Elektronik, Acarlar Vagon ve RailTur firmaları ile TRAKO fuarında B2B etkinlikleri ve fuar ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Related Images